Diagnostični pregled kože s kamero

Skin Smart Diagnosis je koncept za podrobno analizo kože..

Naprava izvede različne meritve s pomočjo moderne kamere, polarizirane in UV svetlobe, ki se samodejno nastavijo ob izboru želene meritve.

VLAGA: Na napravi je vključen senzor za meritev navlaženosti v globini povrhnjice, ki ob dotiku s kožo v nekaj sekundah izvede meritev in poda rezultat.

SEBUM IN KERATIN: S pomočjo indikacijskih lističev izmerimo številčnost keratinskih celic in sebum, kar določi tip kože.

Vsako naslednjo stopnjo meritve stranka spremlja na ekranu, kjer je prikaz kože v 10-kratni povečavi.

Merimo:

  • GLOBINO GUB (3D prikaz)
  • PIGMENTIRANOST
  • AKNE
  • PODKOŽNE NEČISTOČE
  • RAZŠIRJENE PORE
  • PREKOMEREN KERATIN
  • OBČUTLJIVOST KAPILAR

Rezultati meritve nas opozorijo na parametre, ki odstopajo od normale in podajo strokovno rešitev: priporočilo nege v salonu in nadaljnjo nego doma. Na podlagi rezultatov veliko lažje svetujemo izbor proizvodov za domačo nego in primerne salonske nege ali potrebne paketne terapije. Meritve za posamezno stranko lahko shranimo v kartoteki, kar nam omogoči kasnejše primerjave.

Kontrolni pregled kože :

Opravi se najkasneje 3 mesece od zadnje analize. Izmeri se vse parametre, podroben pregled pa je samo tistih, ki so bolj izraženi. Na ta način lahko kozmetično nego prilagajamo stanju kože glede na letni čas ali na druge zunanje dejavnike, ki vplivajo na spremembo.

PRIPRAVA KOŽE NA ANALIZO

Pred analizo je pomembno, da si kožo umijete samo z vodo in ne nanašate ničesar več. V kolikor uporabljate čistila, očistite kožo s čistilom in z vodo in prav tako ne nanašajte ničesar več. Minimalni čas od čiščenja kože do analize je 2 uri (optimalno je, da si jo umijete zjutraj), saj se v tem času koža pokaže v svoji pravi luči in je analiza zato bolj točna.

Odpiralni čas

PON, SRE 7.00-15.00

TOR, ČET 12.00-20.00

PET izmenično

Storitve izven delovnega časa so po dogovoru.