Nega telesa

ICOONE LASER

Ko preoblikovanje telesa postane mačji kašelj!

Inovativna tehnologija icoone LASER združuje mehansko stimulacijo z vrtljivimi valjčki in vakuumom in z delovanjem LASERJA in LED svetlobnih virov, ki hitro in učinkovito cilja na maščobne obloge, odporne na dieto in vadbo.

650 nm LED pomlajuje kožo z delovanjem na fibroblaste, ki so prisotni v vezivnem tkivu in spodbuja nastajanje kolagena. Ta valovna dolžina doseže maščobne celice in povzroči, da se prehodne pore na celičnih membranah odprejo, s čimer se sprosti vsebnost maščobe v celicah.

915 nm LASER izvaja preoblikovanje tako, da doseže najgloblje plasti tkiva, prodre v maščobne celice in aktivira lipolizo.

S programi icoone lahko vplivamo na vrsto problematik:

ZMANJŠEVANJE CELULITA

Z njim vplivamo na vse tri vrste celulita:

– edematozni celulit, ki se kaže kot otekanje nog

– fibrozni celulit z vdolbinicami in vozlički, tkivo je na stisk boleče in mehko

– adipozni celulit, ki je trd, vdolbinice so bolj izrazite

Stanje se lahko poslabšuje na račun predolgega sedenja ali stanja, kajenja, slabe drže, tesnih oblačil, premalo pitja vode, nezdrava prehrana, premalo gibanja. Kapilare postanejo bolj krhke, hormonska neravnovesja lahko vodijo do zadrževanja vode, slaba prehrana lahko poveča kopičenje maščob v celicah, ki nato pritiskajo na krvne žile in zato se spremeni mikrocirkulacija.

Tehnologija icoone metode temelji na uporabi posebnih mikrostimulatorjih, ki tako kot na tisoče drobnih rok masirajo kožo in zagotavljajo do 21.600 mikrostimulacij na minuto. Znanstvene študije so pokazale, da ta mikromasaža ponuja makro rezultate. Poveča se pretok krvi, vezna tkivna vlakna postanejo prožnejša, zato se spodbujajo metabolične izmenjave, zmanjša se napetost na maščobnem tkivu, hidratacija tkiva in krvni obtok izboljšata in z njimi videz in kakovost kože.

PREOBLIKOVANJE NAJBOLJ KRITIČNIH PODROČIJ TELESA

Včasih samo telesna aktivnost ni dovolj za harmoničen izgled telesa. S pomočjo 21.600 mikrostimulacij na minuto je icoone ena najboljših naprav za nekirurško preoblikovanje telesa zahvaljujoč Robodermu®, inovativni tehnologiji, ki izvaja tako imenovano Multi Micro Alveolar Stimulation, ki mobilizira kožno in podkožno tkivo do najglobljih plasti, spodbuja cirkulacijo, odtekanje tekočine in spodbuja zmanjšanje maščobnih oblog. Icoone omogoča tudi masažo z dvema ročkama za simetrično tretiranje obeh strani telesa in vključuje LED in laserske svetlobne vire, ki se lahko uporabljajo skupaj ali ločeno, kar poveča učinek prav na območjih, kjer je maščoba bolj odporna na prehrano in šport, kar pomaga zmanjšati prostornino maščobnih celic. Na ta način se maščobne obloge mobilizirajo in zmanjšujejo, tako da se telo oblikuje prav tam, kjer je potrebno:

– na trebuhu in na spodnjem delu hrbta je kopičenje maščobe zelo pogosto, še posebej po menopavzi, ko učinek ženskih hormonov izgine in ko stroge diete in trebušne vaje ne dajejo zadovoljivih rezultatov.

stegna so skrb za mnoge, saj se ženska telesna struktura pogosto osredotoča na koncentracijo rezervne maščobe prav tukaj zaradi hormonskih razlogov.

zadnjica je šibka točka mnogih žensk, ki so dosegle svojo idealno težo, vendar še vedno niso zadovoljne z njenim izgledom.

POVEČANJE TONUSA

Povešanje kože je posledica izgube strukturnih elementov. Ko kolagenska in elastinska vlakna, ki jih najdemo v podkožnem tkivu in podpirajo kožo, postanejo tanka, krhkejša in bolj toga, ali kadar pride do povešanja kože zaradi nenadne izgube teže, koža postane ohlapna. Največkrat se ohlapnost pojavi na podlakteh, trebuhu, notranji stran stegen, pri kolenih in pri komolcih. Izreden učinek ima na podbradek in dekolte, ki pa se izvaja brez LED in laserske tehnologije.

Plasti kože so v resnici tesno povezane in mikromasaža, ki je možna z icoone ročkami, ima več dokumentiranih učinkov. Uporaba laserja in zlasti LED svetlobe v kombinaciji z mikrostimulacijami poveča stimulirajoči učinek na fibroblaste za proizvodnjo kolagena, zato so rezultati še hitrejši in dlje trajajo.

ZMANJŠEVANJE VIDNOSTI STRIJ

Prednost icoone laserja je, da lahko tretiramo tudi zelo občutljivo kožo, med drugim tudi nežno kožo najstnikov. LED svetloba neposredno pozitivno vpliva na fibroblaste, ki povečajo proizvodnjo kolagena.

Že samo po eni negi se zaradi povečane mikrocirkulacije opazi vidno izboljšanje kakovosti kože. Najboljši rezultati se kažejo na svežih stijah, ki niso starejše od enega leta, hkrati pa bistveno izboljša izgled že belih strij.

POVEČANJE CIRKULACIJE IN LIMFNA DRENAŽA

Masaža z icoone poveča prekrvavitev tkiv, jih nasiči s kisikom in izboljša drenažo. Je osnova delovanja celotnega organizma.

Dober krvni pretok je temeljnega pomena za naše dobro počutje, saj kadar ni optimalen, kisik in druge hranilne snovi ne dosežejo celic in tkiva, ki zato svoje naloge ne morejo opravljati. Poleg tega se odpadni produkti presnove  ne morejo učinkoviti odvajati in tako ostanejo ujeti npr. v vezivnem tkivu. Nekateri deli telesa so bolj podvženi slabi cirkulaciji:

stopala, ki so lahko otekla do te mere, da težko nosite čevlje, zlasti zjutraj, ko se šele zbudite, ob koncu dneva ali ko je vroče.

noge, ki pogosto otekajo od kolena navzdol prav zaradi slabe cirkulacije, ki vodi do zastajanja tekočine. V teh primerih je značilen občutek težkih nog.

roke, ki so tako kot stopala bolj oddaljene od srca, ki pošilja kri v krvni obtok, lahko trpijo zaradi izrazitejšega perifernega kopičenja tekočine.

 

POMEMBNO: Ker je vsako telo unikatno, je program preoblikovanja individualno prilagojen, zato je dolžina enega obiska odvisna od vaših želja. Najkrajši program traja 20 minut, kombinacije pa tudi več kot 60 minut.

Terapija zahteva uporabo bodyja, ki zagotavlja higieničnost in optimalen oprijem. Ob nakupu paketa je brezplačen, ob posameznem obisku pa se plača enkratno 25€. V obeh primerih body ostane vaš, v kolikor pa ga ne želite kupiti, pa se zaračunava uporabnina 3€/nego.

Cena 1 terapije je od 55€ naprej. Za točno ceno tretmaja se dogovorimo na brezplačnem pregledu, ki traja približno 15 minut.

Več informacij in rezultate preoblikovanj si lahko pogledate na njihovi uradni strani:

Treatments – Face and body treatments – icoone

Results – icoone

RADIOFREKVENCA

Radiofrekvenca je neinvazivna tehnika, pri kateri s pomočjo radiofrekvenčne energije segrejemo globlje plasti kože. To segrevanje privede do krčenja kolagenskih vlaken in obenem stimulira fibroblaste, ki so odgovorni za proizvodnjo novega kolagena. To revolucionarno odkritje moči radiofrekvence na področju estetske kozmetike, kjer brez invazivnih metod dosežemo izjemne rezultate, je privedlo do tega, da je zdaj vidno pomlajevanje kože možno tudi v kozmetičnih salonih.

Radiofrekvenčno delovanje omogoča enakomerno globinsko segrevanje dermisa, kjer se nahajajo kolagenska vlakna, brez posebne bolečine. Pomembno je, da je temperatura dosežena v globinskih slojih višja od temperature na površini kože (od 40 do 42,5˚C). Pri nastali toploti se pospešuje metabolizem, aktivira se fibroblaste in tvorba novega kolagena.

Kontraidikacije:

– srčni spodbujevalnik

– veliki metalni vsadki

Pogostost izvajanja RF nege:

Nega se izvaja 1× mesečno. Ker se kolagen tvori počasi, je potreben čas, da se le-ta ustvari. Priporočenih je 3 do 6 neg.

MASAŽA

Klasično masažo celega telesa ali samo hrbta oz. nog izvajam z olji slovenskega proizvajalca Aroma Herbal.

Odpiralni čas

PON, SRE 7.00-15.00

TOR, ČET 12.00-20.00

PET izmenično

Storitve izven delovnega časa so po dogovoru.